0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tzunali bouwbeslag

Douro bouwbeslag

Douro

Model Douro, het topmodel deurklink uit onze collectie, is afgerond met de zichtzijde ovaal uitgevoerd. Douro bouwbeslag heeft een SKG*** keurmerk en is ook verkrijgbaar in een uitvoering met kerntrekbeveiliging (KTB). Dit buitendeur- beslag heeft een voorplaat uit roestvaststaal AISI 316. De achterplaat is vervaardigd uit AISI 304. Wij bieden met de rozetten uit deze serie ook een aantrekkelijke oplossing. Het Tzunali bouwbeslag kent een garantie van maar liefst 10 jaar.


Bekijk assortiment
Tejo Bouwbeslag

Tejo

Model Tejo, hoekig van vorm en de zichtzijde vlak en gepolijst. Tejo bouwbeslag heeft een SKG*** keurmerk en is ook verkrijgbaar in een uitvoering met kerntrekbeveiliging (KTB). Dit buitendeurbeslag heeft een voorplaat en een deurklink uit roestvaststaal AISI 316. De achterplaat en deurklink of deurgreep zijn vervaardigd uit AISI 304. Natuurlijk bieden wij met de rozetten uit deze serie ook een aantrekkelijke oplossing. Het Tzunali bouwbeslag kent een garantie van maar liefst 10 jaar.


Bekijk assortiment
Mondego Bouwbeslag

Mondego

Model Mondego, rond van vorm en de zichtzijde vlak en gepolijst. Mondego bouwbeslag heeft een SKG*** keurmerk en is ook verkrijgbaar in een uitvoering met kerntrekbeveiliging (KTB). Dit buitendeurbeslag heeft een voorplaat en deurgreep uit roestvaststaal AISI 316. De achterplaat is vervaardigd uit AISI 304. Natuurlijk bieden wij met de rozetten uit deze serie ook een aantrekkelijke oplossing. Het Tzunali bouwbeslag kent een garantie van maar liefst 10 jaar.


Bekijk assortiment