0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tzunali railingsystemen

ronde trapleuning

Handleuning rond

De ronde trapleuning van Tzunali is standaard verkrijgbaar in roestvrijstraal AISI 304 en AISI 316. Samen met tal van bevestigings- en verbindingsoplossingen combineert u de ronde railing tot de perfecte trapleuning, een balkonhek of stijlvolle afscheidingswand. Het gebruikte RVS wordt geleverd met een satijn- of hoogglans gepolijste afwerking en is ook te combineren met zachte houtsoorten.


Bekijk assortiment
vierkante trapleuning

Handleuning vierkant

De vierkante trapleuning van Tzunali zorgt voor een moderne en strakke uitstraling binnen uw huis, kantoor of andere ruimte. Samen met tal van bevestigings- en verbindingsoplossingen combineert u de vierkante railing tot de perfecte trapleuning, een balkonhek of stijlvolle afscheidingswand. Het gebruikte RVS wordt geleverd met een satijn- of hoogglans gepolijste afwerking.


Bekijk assortiment
leuning met glasverbinding

Glasverbinding

Door een RVS railing te combineren met helder glas creƫert u een stijlvolle afscheiding die een gevoel van ruimte geeft binnen uw woning. Door het kiezen van de juiste bevestings- en verbindingsoplossing maakt u zelf een moderne trapleuning, volledig op maat voor uw woning of bedrijfsruimte. Combineer het glas ook eens met hout voor een tijdloze en warme uitstraling.


Bekijk assortiment
accessoires trapleuning

Accessoires

Een snelle en correcte installatie van onze railingsystemen begint met de juiste bevestigingsmiddelen. Van schroeven die naadloos in uw trapleuning passen tot de juiste lijm om RVS met glas te verbinden, u vindt ze in deze categorie. Twijfelt u na het bekijken van de categorie over de te kiezen bevestigingsmiddelen? Dan helpen wij u graag verder voor de juiste keuze.


Bekijk assortiment